Печена картопля із салатом та беконом - Image

Печена картопля із салатом та беконом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Все легше можна переконатися у тому, що картопля підходить не тільки для простих домашніх страв, а й цілком зійде як інгредієнт до більш красивих і оригінальних страв. Взяти навіть страву, яку ми вам зараз пропонуємо. Своєю незвичайною формою вона відразу підкорить всіх ваших гостей. Не кажучи вже про свої смакові переваги. Соковитий бекон зверху на картоплі робить всю страву не такою сухою. Салат, звичайно ж, надає їй свіжості і чудово довершує картоплю. Не кажучи вже про заправку, якою її поливають. Ця страва - чудово прикрасить будь-який стіл і буде до речі для будь-якого приводу. Тому навіть не думайте, а відразу приступайте до готування картоплі з салатом і беконом.

Ingredients

Картопля

440 г.

Бекон

80 г.

Кукурудза консервована

310 г.

Стебло селери

160 г.

Шпинат

100 г.

Сік томатний

30 мл.

Оцет бальзамічний

15 мл.

Олія оливкова

20 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°C градусів. Добре помити картоплю і покласти в духовку. Запікати її близько 60 хвилин до м'якості.

02

У цей час змішати томатний сік, оцет і оливкову олію. Додати за смаком сіль і перець. Бекон нарізати скибочками і обсмажити.

03

Селеру помити і дрібно нарізати. Зробити на кожній картоплі хрестоподібний надріз, але не розрізати до кінця. У миску викласти шпинат, кукурудзу і селеру. Додати 2/3 частини заправки і обережно перемішати.

04

Викласти картоплю на тарілку, полити заправкою. У надріз у картоплі викласти салат, а зверху – бекон. Подавати картоплю гарячою, а салат повинен бути охолодженим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печена картопля із салатом та беконом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua