Печена картопля із пармезаном - Image

Печена картопля із пармезаном

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страва із печеної картоплі з сиром - це відмінний варіант, щоб зробити звичайну вечерю приємною і трохи святковою. Ви легко зробите її, адже вона не вимагає дуже багато зусиль. Але при цьому отримаєте чудову страву і багато задоволення від з'їденої вечері. Здавалося б, звичайна картопля із сиром, але якщо це все запекти, ви отримаєте чудову, ніжну і соковиту страву, яка урізноманітнить ваше вечір, порадує ваших рідних і залишить після себе море позитивних емоцій. Ви можете готувати таку печену картоплю не тільки на звичайну вечерю, а й подавати її гостям - вона буде добре виглядати навіть на святковому столі.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

220 г.

Homemade Butter

100 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

100 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

10 мл.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

60 мл.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

60 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю добре помити, зробити хрестоподібний надріз (розрізати не до кінця). Духовку розігріти до 200°C градусів. Сир нарізати невеликими скибочками.

02

Масло нарізати скибочками. Викласти в картоплю скибочки сиру і масла. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 45 хвилин.

03

Вершки трохи збити. Сир натерти на дрібній тертці. Дістати картоплю, полити вершками, посипати сиром і знову поставити на 15 хвилин. Потім можна подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min