Азіатська рибна запіканка - Image

Азіатська рибна запіканка

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всього за 30 хвилин ви можете приготувати азіатську рибну запіканку. Ця страва стане вашою улюбленою з категорії «щось новеньке». Незвичайний смак запіканки приведе в захват будь-якого гурмана. Тільки риба зробить страву ніжною, незвичайною, смак якої розумієш, коли м'які шматочки сьомги тануть у роті. Кабачок дарує блюду приємну солодкість, кокосове молоко - пікантність, а імбир не дає забути, що це азіатська страва. Завдяки каррі і коріандру блюдо отримує апетитний, неповторний аромат, відчувши який, вже неможливо встояти. Побалуйте себе і своїх близьких такою незвичайною стравою!

Ingredients for the recipe

Piece Salmon
499.00 - 537.00

Piece Salmon

per 1 kg

Ingredients

Piece Salmon

500 г.

Squash

200 г.

Carrots

200 г.

Eco Ground Coriander

1 шт.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Akura Fish Broth Hondashi Seasoning 30g

1 шт.

Garlic

1 шт.

Suree Coconut Milk 165ml

400 мл.

Eco Hot Curry

14 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Кабачок і моркву нарізати тонкою соломкою. Часник та імбир натерти дрібно. В кастрюлю налити воду, закип'ятити, додати бульйонний кубик та витримати на вогні 2-3 хвилини. Потім додати часник, імбир, кокосове молоко, перець чілі, каррі та ретельно перемішати.

02

У форму для запікання викласти овочі та залити соусом. Філе сьомги нарізати порційними шматочками та покласти верхнім шаром. Форму помістити в розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min