
Англійські міні-пироги з куркою
Британська кухня не славиться своєю особливою витонченістю. Можна сказати, що це досить смачна, але не зовсім вишукана кухня. У своїй догмі англійські рецепти страв грунтуються на тому, щоб підкреслити природний смак їжі, а не змінити його. Англійська кухня має дуже цікаві національні традиції. Чого тільки коштує британська традиція недільного обіду. Ось і вам чому б не почати традицію своїх недільних сімейних обідів. І для цього початку ми представляємо вам один з рецептів страв англійської кухні. Сьогодні будемо пекти англійські міні-пироги з куркою. Вони виходять смачні, красиві і дуже ситні. Добре зберігаються кілька днів у холодильнику.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Chicken Breast
450 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
125 мл.
Limo Frozen Green Peas 400g
125 г.
Frozen Whole Capelin
125 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,25 ч. л.
Green Pepper
0,25 ч. л.
Armando Cheddar Cheese
250 г.
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Milk 2.5% 900g
250 мл.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 190ºС.
02
У сковороду з розігрітим маслом додати курячу грудку, порізану на маленькі шматочки, обсмажувати 5-7 хвилин. Додати до курки порізану цибулю і бульйон, довести до кипіння. Додати морожені овочі і приправу. Готувати поки вся рідина не вбереться. Дати охолонути 5 хвилин, додати сир.
03
У мисці змішати борошно, яйця і молоко, замісити тісто.
04
Змастити формочки для випікання маслом, викласти 1 ст. л. тіста, потім 60 г. начинки курячої, зверху знову 1 ст. л. тіста.
05
Випікати в духовці 25-30 хвилин. Дати охолонути 5 хвилин. Вийняти міні-пироги з формочок, дати охолонути 10 хвилин, потім подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores