Хашбраун - Image

Хашбраун

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хашбраун страва для нас нова. Буквально кілька років тому про неї ніхто й не знав. А між іншим хашбраун - це традиційний сніданок в США. Готується він дуже швидко і легко. Рецептів приготування хашбрауна теж є чимало. Але можна почати з приготування класичного хашбрауна, рецепт якого маємо честь вам сьогодні запропонувати. Цей рецепт складається з самої картоплі і спецій, тому для приготування цієї страви вам нічого більше не потрібно. Але також є і більш складні рецепти, про які також не варто забувати. Подають хашбраун тільки гарячим. Його можна вживати як окрему страву, так і в якості гарніру, наприклад, з котлетою або рибою.

Ingredients

Картопля

2 шт.

Вершкове масло

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Кинути в киплячу воду, проварити 2-3 хвилини.

02

Відкинути на друшляк, дати воді стекти, картопляну стружку віджати. Додати сіль, перець, перемішати.

03

У сковороді розігріти 1 ст. л. вершкового масла. Викласти картоплю, розрівняти.

04

Смажити під кришкою з двох сторін на повільному вогні по 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min