Гострі бурякові кульки - Image

Гострі бурякові кульки

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вживаючи буряк, багато хто не замислюється, яке це джерело корисних для здоров'я речовин. Цілющі властивості цього чудового коренеплоду унікальні. При термічній обробці буряка цінні вітаміни, мінерали та мікроелементи майже не піддаються руйнуванню. Ми всі знаємо страви, які без буряка уявити неможливо. В нашому українському борщі буряк просто незамінний. А салат "Оселедець під шубою" або вінегрет? Гострі бурякові кульки - страва, в якій варений бурячок гармонійно поєднується із сиром, часником і майонезом. Можливо, Ви вже куштували цю страву у вигляді салату. Але варіант із кульками більш презентабельний. Порада: буряк зручніше зварити заздалегідь. Кількість часнику можна варіювати.

Ingredients

Часник

2 зуб.

Буряк

300 г.

Сир

100 г.

Майонез

30 г.

Салат

40 г.

Preparation steps

01

Буряк відварити, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Салат помити і просушити.

02

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати. Мокрими руками скачати кульки і викласти їх на листя салату.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min