
Салат з тунця з ананасами і креветками
Прийнято вважати, що цей салат вважається жіночим. Чому саме так? Напевно, тому, що салат дієтичний, з прекрасним поєднанням кисло-солодкого ананаса і не жирних (Не калорійних) продуктів. Ананас чудово поєднується з рибою. Особливо смачно він підходить до тунця і креветок. У салаті міститься достатня кількість білків (і трохи жирів), тому він принесе вам відчуття ситості. В якості заправки запропоновано використовувати оливкову олію, вона в невеликих кількостях дуже корисна. До неї можна додати трохи бальзамічного оцту. Заправку можна замінити і майонезом, але, звісно, краще зробленим власноруч. Прикрасити салат можна зернами граната, вони також додадуть пікантну кислинку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Calvo California canned tuna salad 150g
200 г.
Shrimps 90/120
100 г.
Kappa Sweet Pepper
100 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
50 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Preparation steps
01
З тунця злити рідину і трохи розім'яти виделкою. Ананаси нарізати шматочками. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати кубиками.
02
Салат помити, просушити і нарвати руками. Змішати всі інгредієнти, додати олію, сіль, перець і обережно перемішати. За бажанням прикрасити зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores