
Томатний суп із морепродуктів
Пропонуємо простий у приготуванні, смачний і ароматний томатний суп із морепродуктів. До всіх перерахованих переваг цього супу можна додати ще корисність. Пропонована як інгредієнт супу суміш із морепродуктів (морський коктейль) зазвичай складається з кальмарів, креветок, восьминогів і мідій, які є багатим джерелом йоду, селену, заліза, кальцію, фосфору, калію, цинку, а також вітамінів A, E і групи B. Крім того, дуже важливо, що морепродукти містять поліненасичені жирні кислоти. Якщо Ви стежите за своєю вагою, можете їсти морепродукти, не побоюючись за свою фігуру. Порада: збиті яйця в киплячий суп потрібно вливати тоненькою цівкою, безперервно помішуючи рідину в каструлі ложкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Crustitalia Chilled Boiled Seafood Mix 200g
250 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
3 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Nash sik Tomato juice 950ml
350 г.
Kotanyi Natural Saffron 12g
1 ч. л.
Carmencita Provence Herbs 20g
1 ч. л.
Spice Dried Basil
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Промити суміш із морепродуктів під кип'яченою водою, перекласти їх в каструлю, залити 0,5 л. води. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.
02
Поки варяться морепродукти, очистити цибулю і часник, подрібнити. Обсмажити цибулю з часником на сковороді з невеликою кількістю олії.
03
Додати в каструлю обсмажену цибульно-часникову суміш. На тій же сковороді обсмажити також з невеликою кількістю олії подрібнені помідори і перець.
04
Додати суміш із перцю і помідорів в каструлю з супом.
05
Влити в каструлю томатний сік. Додати спеції. Після закипання варити 5 хвилин. Додати лимонний сік, за смаком додати сіль і перець.
06
Перед подачею збити яйця, влити в суп. Варити ще 5 хвилин під кришкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores