Тофу з креветками і помідорами - Image

Тофу з креветками і помідорами

Number of servings: 1Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Напевно, все ж є в тофу – невиразному на перший погляд соєвому сирі – щось особливе, якщо китайці вживають його в їжу вже більше двох тисяч років. До того ж цей корисний, дієтичний продукт є улюбленою їжею вегетаріанців і людей, що худнуть. У всякому разі, якщо правильно приготувати нейтральний на смак тофу, то цей багатий білком продукт подарує Вам нові смакові відчуття і додасть Вашому обіду або вечері справжній східний колорит. Пружна текстура тофу дозволяє легко вбирати смак і запах продуктів, з якими він приготований. За пропонованим рецептом сир насичується томатний соком, ароматним свинячим салом і іспанським хересом. А королівські креветки надають страві ефектний вигляд.

Ingredients for the recipe

Shrimps 90/120
469.40 - 504.70

Shrimps 90/120

per 1 kg

Ingredients

Shrimps 90/120

250 г

Agropod Tofu

150 г

Pink Tomato in Packing

150 г

Salt Egypt

4 г

Farmer Pork Lard

50 г

Auchan Sesame Oil 240ml

10 мл

Onion

2 г

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

2 г

Eko Mushroom Soup

300 мл

Dr.Oetker for baking starch 1000g

1 ст.л.

Preparation steps

01

Якщо у вас неочищені креветки, очистіть їх, видаліть голову і ніжки (хвостики можна залишити). Промийте креветки і покладіть в глибоку тарілку, влийте вино (половину), посипте сіллю, все перемішайте і залиште на деякий час.

02

Тим часом помідори ошпарте окропом, зніміть шкірку і видаліть зерна.

03

Наріжте помідори і тофу на дрібні кубики однакового розміру.

04

У каструльці доведіть воду до кипіння, трохи проваріть в ній тофу і витягніть його шумівкою.

05

Цибулю і імбир дуже дрібно покришіть.

06

Свиняче сало наріжте на шматочки і викладіть в добре прогріту сковороду. Підсмажуйте, поки не витопиться жир, шкварки видаліть. Влийте в сковороду бульйон, решту вина, додайте цибулю і імбир, покладіть тофу і креветки, посоліть.

07

Доведіть бульйон до кипіння, після чого введіть помідори.

08

Крохмаль розведіть в невеликій кількості холодної води і влийте в сковороду. Все обережно перемішайте, дайте соусу загуснути і зніміть з вогню. При подачі полийте страву кунжутною олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min