
Тушковані кальмари
Час від часу потрібно балувати себе смачними, вишуканими і легкими стравами одночасно. Згадайте про морепродукти – ідеальний варіант. Ніжний смак кальмара – цінного океанічного делікатесу – давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, адже будь-які страви з ними виходять особливими. Що стосується чистки кальмарів, то після занурення в окріп важливо уважно видалити і кольорові, і прозорі плівочки. Інакше після обсмажування м'ясо стане жорстким, а сама тушка зменшиться в розмірах. Ось і весь секрет. За нашим чудовим рецептом кальмари складуть прекрасну компанію моркві і ріпчастій цибулі. Тушкуючись в оливковій олії, морепродукт насичується соками і смаками овочів і стає ніжним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
400 г.
Carrots
80 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Кальмари ошпарити окропом і зняти шкірку. Нарізати кальмар кільцями.
03
Цибулю обсмажити на рослинній олії. Потім додати моркву і готувати 4-5 хвилин. Додати кальмар і тушкувати близько 2 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores