Кальмари, смажені в панірувальних сухарях - Image

Кальмари, смажені в панірувальних сухарях

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кальмари в паніровці - це дивовижно смачна страва. Кальмари, смажені в панірувальних сухарях, готуються дуже швидко, як і більшість страв з морепродуктів. Головне щоб кальмар був свіжим і не перемороженим, інакше він вийде гумовим на смак і з неприємним запахом. Щоб кальмари не були надто жирні, їх після обсмажування потрібно покласти на щільний рушник з паперу і дати стекти маслу. Подають кальмари з рисом або овочами і соусом. Любителі гострої закуски можуть готові кальмари посипати перцем. Ніжні соковиті і ароматні кальмари будуть прекрасною закускою до будь-якого столу.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Frozen Squid Fillet

500 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Cykoria Breadcrumbs 200g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Яйця збити. Посолити і поперчити за смаком.

02

Кальмари очистити і порізати брусочками. Обмокнути в яйця.

03

Потім кальмари обваляти в панірувальних сухарях.

04

Смажити в розігрітій олії 3-4 хвилини, періодично помішуючи.Готові кальмари посипати зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min