
Суп із морепродуктами
Типовими морепродуктами є: кальмари, креветки, восьминоги, лангусти, омари, мідії. Завдяки високому вмісту в морепродуктах білків, вони є дуже цінним продуктом. Тому вживання страв з морепродуктів під час дотримання дієт є необхідним, так як морепродукти до того ж містять мало калорій. Морепродукти дуже широко використовуються в стравах французької, іспанської, італійської та так званої «середземноморської» кухонь. Сьогодні ми з вами займемося приготуванням першої страви з морепродуктів, яка є дуже поширена на території Середземномор'я. Готується вона не дуже довго, але задоволення від її споживання ви будете отримувати ще довго. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pike Perch Fillet
300 г.
Auchan Seafood in Sauce 600g
500 г.
Onion
150 г.
Steamed Rice
100 г.
Garlic
3 зубчика
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Akvulya Still Water 2l
2,5 л.
Preparation steps
01
Відварити рис до готовності.
02
Цибулю дрібно нарізати. Обсмажити на олії в каструлі. Філе риби нарізати невеликими шматками. Додати до цибулі. Смажити протягом 5 хвилин.
03
Залити 2,5 л. води.
04
Коли вода закипить, додати морепродукти, посолити, поперчити, варити 2-3 хвилини.
05
Після цього додати рис і варити ще протягом 2 хвилин.
06
В кінці приготування додати видавлений через часниковий прес часник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores