Креветочні тости - Image

Креветочні тости

Number of servings: 8Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі рецепт приготування креветочних тостів. Ці хрусткі і до не пристойності смачні штучки можуть вас порадувати сьогодні своїм гарним смаком. Вони стануть дуже хорошою альтернативою на сніданок. Адже, лише п'ятнадцять хвилин часу і у вас готовий повноцінний сніданок. Тости дуже припадуть вам до смаку, повірте нам. А як добре буде запити ці прекрасні ароматні тости гаряченьким чайком або солоденькою бадьорою ранковою кавою. Креветочні тости наповнять вас енергією і додадуть життєвого тонусу організму. Крім того, вони дуже економні, так як креветочна маса витрачається досить повільно, а тарілка все повниться і повниться новими тостами.

Ingredients

Креветки (королівські)

20 шт.

Сіль

0,25 ч. л.

Хліб для тостів

4 шт.

Соняшникова олія

40 мл.

Яєчний білок

1 шт.

Білий перець мелений

0,25 ч. л.

Кунжут

20 г.

Preparation steps

01

Очистити сирі креветки. Якщо вони заморожені, то їх попередньо треба розморозити. Подрібнити креветки в блендері до однорідної маси.

02

До маси додати яєчний білок, добре перемішати, поперчити і посолити. Намазати на хліб для тостів шаром 3-4 мм.

03

Посипати зверху кунжутом і розрізати хліб на 4 частини по діагоналі, щоб вийшли трикутники.

04

На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії покласти тости креветочною масою вниз. Смажити 2-3 хвилини на середньому вогні.

05

Потім перевернути і смажити з іншого боку до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min