Салат з мідіями
Коли вам захочеться чогось незвичайного, смачного і корисного, спробуйте цю страву. Поєднання в ній таких продуктів як мідії, оливки і авокадо порадує вас не лише несподіваним і вишуканим смаком, але і чудовим настроєм і самопочуттям. Насолоджуватися ніжною консистенцією і приємним смаком мідій можна без особливого страху зіпсувати контури своєї фігури через їх неймовірно малу калорійність. У незвичайному м'ясі цих молюсків не міститься вуглеводів, зате є висока концентрація високоякісного білку, Омега-3-кислот, вітамінів і мікроелементів. Соус стане родзинкою страви і складе чудову компанію іншим інгредієнтам.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Losada Gordal Green Olives
16 шт.
Avocado 500g
4 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
4 ст.л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ч.л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст.л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Листя салату вимити, просушити, нарвати. Авокадо розрізати навпіл і, видаливши кісточку, нарізати соломкою.
02
Оливки нарізати кільцями. Авокадо з'єднати з листям салату і оливками, додати мідії, перемішати.
03
Для соусу зазначені інгредієнти (вершки, лимонний сік, майонез, коньяк) з'єднати і збити. При подачі укласти салат на блюдо, прикрасити соусом і скибочкою лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores