Мідії в часниково-вершковому соусі - Image

Мідії в часниково-вершковому соусі

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мідії - дуже корисний для здоров'я морепродукт. У мідіях мало холестерину і багато фосфоліпідів, які справляють благотворний вплив на роботу печінки. Мідії низькокалорійні, мають високу концентрацію якісного білка. Білка в цих дарах моря більше, ніж у м'ясі та рибі. Мідії багаті вітамінами Е і В, жирними поліненасиченими кислотами омега-3, йодом, магнієм і кальцієм. Не дивно, що такий корисний продукт знайшов широке застосування в кулінарії. Способи приготування мідій дуже різноманітні. Часто їх готують в різних соусах. У запропонованому рецепті це часниково-вершковий соус. Приготувати таку страву не складе труднощів. Подавати мідії в часниково-вершковому соусі можна з пастою або рисом.

Ingredients

Мідії заморожені

500 г.

Вершки 10%

200 мл.

Масло вершкове

30 г.

Часник

за смаком

Трави прованські

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Очистити часник, подрібнити. Вершкове масло розтопити на сковороді, висипати часник, на маленькому вогні тушкувати часник протягом 1 хвилини.

02

Попередньо необхідно розморозити мідії, додати в сковороду, поперчити за смаком, додати прованські трави.

03

По закінченню 7-8 хвилин влити вершки в сковороду, продовжити тушкувати до загустіння вершків.

04

Подавати мідії з відвареної пастою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мідії в часниково-вершковому соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua