Крабові пиріжки - Image

Крабові пиріжки

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Крабові пиріжки - це прекрасна, дуже ніжна низькокалорійна закуска. Готується з смачного листкового тіста, яке можна приготувати або самостійно в домашніх умовах, або купити вже готове в супермаркеті. Час випічки конвертів з тіста залежить від індивідуальної духовки, в середньому, близько 9-10 хвилин, при температурі 180 С. Склад начинки можна сміливо варіювати. Дана закуска ідеально підходить як для святкового столу, так і для повсякденного. Рецепт крабових пиріжків досить простий у приготуванні, всі продукти доступні і не вимагають великих грошових витрат.

Ingredients

Листкове тісто (бездріжджове)

900 г.

Яйця

1 шт.

Крабове м'ясо

200 г.

Вершкове масло

1 ст. л.

Часник

1 шт.

Цибуля-порей

2 стебла

Солодкий перець

1 шт.

Сметана

2 ст. л.

Лимонний сік

2 ч. л.

Кріп

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 200°C.

02

Яєчний жовток відокремити від білка. Тісто розкачати, вирізати 6 квадратів. Деко застелити пергаментним папером, на нього викласти квадратики. З тіста, вирізати стільки ж рамок, шириною 2 см.

03

Кулінарним пензлем змастити краї квадратиків яєчним білком. Поверх викласти квадратні рамки. Змастити яєчним жовтком всі деталі з тіста. Відправити в духовку на 10 хв.

04

Для начинки упаковку крабового м'яса подрібнити, обсмажити у вершковому маслі. Додати роздавлений зубчик часнику, порізану кільцями цибулю-порей. Перець порізати смужками і разом із соком лимона додати до крабового м'яса. Сіль, перець і сметану змішати. Подрібнити кріп, все змішати. Начинити пиріжки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Крабові пиріжки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua