
Манна каша а-ля панна-котта
Дане блюдо - це оригінальний варіант приготування манної каші. Вона подається у вигляді панна-коти. Панна-котта - так називається дуже смачний ніжний італійський десерт, по суті - вершкове желе або кремовий пудинг із ягідним або іншим соусом. Звична для всіх манна каша в такому виконанні заграє новим кольором і ароматом фруктів. Від такої смачної манної каші не відмовиться навіть самий примхливий малюк. Вона не тільки дуже ніжна на смак, але і виглядає естетичніше, ніж звичайна манна каша з грудочками. Готується вона дуже просто. Її можна подавати на сніданок або на десерт.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Semolina
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Pumpkin Jam 420g
за смаком
Preparation steps
01
Відварити манну кашу на молоці, додати обидва види цукру і сіль.
02
Вилити кашу в формочку, остудити, після чого накрити кришкою/харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.
03
При подачі обережно витягнути кашу з форми, перекласти на тарілку, подавати з варенням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores