Запіканка з макаронів із фаршем - Image

Запіканка з макаронів із фаршем

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запіканка з макаронів із фаршем - просте блюдо, а найголовніше, готується завжди з того, що є в холодильнику. Його основні інгредієнти - м'ясний фарш і макарони. Можна використовувати звичайний домашній (яловичина + свинина), або яловичий фарш. Великий плюс такої страви в тому, що більшу частину часу приготування займає запікання в духовці, яке не потребує вашої уваги. В першу чергу це блюдо оцінять діти, які взагалі з набагато більшим задоволенням їдять не просто картоплю, рис або м'ясо, а пиріжки і запіканки з цими ж продуктами. Проста і смачна запіканка з макаронів із фаршем - прекрасний варіант для обіду або вечері в сімейному колі.

Ingredients for the recipe

Pantanella Filini Pasta 500g
62.90

Pantanella Filini Pasta 500g

500 g

Ingredients

Pantanella Filini Pasta 500g

200 г.

Pink Tomato in Packing

200 г.

Minced Pork

500 г.

Packed Onion from 3kg

100 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

500 мл.

7 Flour 1kg

30 г.

Homemade Butter

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Carmencita Mill Nutmeg Spice 55g

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

02

Помідори промити і залити окропом на 2 хвилини. Потім воду злити, зробити на кожному помідорі надрізи і акуратно зняти шкірку.

03

Після цього порізати помідори на невеликі кубики.

04

На сковороді обсмажити цибулю приблизно 5 хвилин, до прозорого стану.

05

Потім додати на сковороду фарш і смажити його, періодично помішуючи, протягом 10 хвилин.

06

Додати до фаршу помідори і, помішуючи періодично, смажити ще 8-10 хвилин до готовності фаршу.

07

Окремо зварити макарони.

08

Для приготування соусу потрібно: у каструлю з товстим дном насипати борошно, додати дрібку мускатного горіха і все залити холодним молоком. Потім вміст каструлі перемішати і поставити її на вогонь.

09

Довести молоко до кипіння постійно помішуючи його. Кип'ятити приблизно хвилину.

10

Додати в кипляче молоко вершкове масло, сіль і перець. Добре перемішати.

11

Далі натерти сир на дрібній тертці.

12

У форму, змащену олією, викласти макарони і розрівняти шар.

13

Макарони полити половиною соусу, зверху викласти фарш і залити соусом, що залишився.

14

Засипати зверху тертим сиром і поставити форму в духовку, розігріту до 150°С. Випікати запіканку протягом 20 хвилин.

15

Запіканку з макаронів і фаршу вживати відразу ж, поки вона гаряча.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min