
Запечені фаршировані ракушки з рікотою і кабачками
Паста великого розміру порожня всередині - один із видів пасти, який користується попитом і зазвичай використовується для фарширування різними начинками. У цьому рецепті пропонується для фарширування паста у формі ракушок. В якості начинки використовуються натерті на тертку і прожарені до випаровування зайвого соку кабачки з додаванням рікоти, лимонної цедри і пармезану. Начинка, треба зауважити, дуже цікава. Нафарширувати ракушки великого розміру можна і якою-небудь іншою начинкою, наприклад, м'ясним фаршем, сиром із зеленню, грибами. Запечені в томатному соусі фаршировані ракушки з рікотою і кабачками виходять смачними і ситними.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Garlic
2 зубчика
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
300 г.
La Pasta Conchiglie Pasta 400g
300 г.
Squash
500 г.
Lemon
0,5 шт.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
100 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
150 г.
Preparation steps
01
Розігріти 1 столову ложку оливкової олії в сковороді. Додати половину дрібно нарубаного часнику. Готувати 1 хвилину. Потім додати помідори, нарізані шматочками. Готувати 10-15 хвилин, поки трохи загусне.
02
Зварити пасту майже до повної готовності. Промити в холодній воді і процідити.
03
У кабачків зрізати верхівки і потерти на тертці. Розігріти 1 ст. л. оливкової олії у великій сковороді. Додати другу половину рубаного часника і кабачки. Смажити 10-15 хвилин, поки кабачки не зменшаться у розмірі, а рідина не випарується. Дати охолонути. Додати рікоту, лимонну цедру і половину пармезану. Приправити за смаком.
04
Розігріти духовку до 190°C. Перекласти томатний соус в неглибоку форму для випічки. Нафарширувати ракушки кабачковою сумішшю. Перекласти їх у форму для випічки. Посипати пармезаном. Випікати 20-25 хвилин, поки соус не закипить, а ракушки не набудуть золотистий відтінок.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores