Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками - Image

Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Блюдо дуже смачне, ситне і корисне. Головну роль у ньому грає риба сібас. У риби сібас дуже мало кісток, вона надзвичайно ніжна на смак, за що і прирівнюється до категорії риб преміум класу. Крім цього сібас ще й дуже корисна риба. У ній міститься велика кількість жирних кислот «Омега-3», що мають протизапальну і антиоксидантну дію. У цієї риби низький вміст калорій, у зв'язку з цим вона чудово підходить для тих, хто уважно стежить за своєю вагою. Ізюм та кедрові горішки у страві додають сил та енергії організму і почуття ситості. Блюдо прекрасно підійде для прихильників здорового і правильного харчування.

Ingredients for the recipe

Chumak Spaghetti Pasta 400g
59.99

Chumak Spaghetti Pasta 400g

400 g

Ingredients

Chumak Spaghetti Pasta 400g

160 г.

Norven Chilled Seabass Fillet Skin-On 240g

180 г.

Fennel

150 г.

Raisins

50 г.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

20 г.

Garlic

1 шт.

Red Chili Pepper

1 шт.

Parsley 70g

5 г.

Homemade Butter

10 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

100 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

60 мл.

Preparation steps

01

Відварити спагеті в підсоленій воді протягом 7 хвилин, висипати спагеті на друшляк.

02

Залити ізюм у мисці гарячою водою на 5 хвилин, після чого необхідно обсушити його і віджати паперовим рушником. Фенхель нарізати якомога тонше, часник подрібнити, відрізати дві тонкі пластини чилі, подрібнити петрушку. Рибу нарізати великими шматочками.

03

Обсмажити кедрові горіхи на розігрітій сковороді на середньому вогні 1 хвилину, після - відкласти.

04

Влити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, викласти рибу на сковороду, обсмажити на сильному вогні з одного боку 30 секунд.

05

Додати до риби в сковороду пластини перцю чилі, фенхель, родзинки, часник, вершкове масло, половину горіхів, влити вино, тушкувати соус 1 хвилину на сильному вогні.

06

Додати в сковороду спагеті, скропити оливковою олією, висипати другу половину горіхів, додати сіль і перець за смаком, тушкувати 1 хвилину на середньому вогні. При подачі посипати петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min