Салат з пастою і рибою - Image

Салат з пастою і рибою

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салати з додаванням макаронних виробів – чудова ідея урізноманітнити Ваше звичне сімейне меню. Незаперечні достоїнства таких салатиків в тому, що вони досить прості і легкі в приготуванні, і що найголовніше – швидкі. Варто відзначити, що макаронні салати подаються відразу ж після приготування і, як правило, теплими. Вони настільки ситні і самодостатні, що не вимагають ніяких доповнень і вважаються повноцінними гарнірами. Тому після такого поживного обіду Ви ще довгий час не будете відчувати голоду. Сьогодні пропонуємо Вам порадувати близьких однією з таких страв – салатом з пастою і рибою. Туди ж додаються кисло-солодкі яблучка, корінь селери і ріпчаста цибуля.

Ingredients for the recipe

Pantanella Filini Pasta 500g
62.90

Pantanella Filini Pasta 500g

500 g

Ingredients

Pantanella Filini Pasta 500g

50 г.

Norven Cold Smoked Salmon Fillet 180g

80 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 шт.

Celery Stalk

1 шт.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Яблука помити, очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками. М'якоть риби відокремити від кісток, нарізати шматочками.

02

Селеру помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Додати за смаком сіль, перець, майонез і добре перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min