
Пенне з болгарським перцем і броколі
Пенне - це вид макаронних виробів у формі пір'я, зрізаного навскоси. Назва цього виду пасти, дуже популярного в Італії, походить від італійського слова "penna", що позначає "перо". Пенне варять згідно з рекомендаціями на упаковці. Час варіння у кожного виробника різне. Правильно зварена паста повинна бути в стані аль денте, тобто макарони не повинні розваритися, вони повинні вийти зверху м'якими, а всередині ніби трішечки сируватими. Замість італійських пенне можна знайти подібні макаронні вироби інших виробників. Не знайшли броколі? Підійде брюсельська або кольорова капуста.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Marco Penne Pasta 400g
300 г.
Broccoli
400 г.
Bell Pepper
350 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
150 г.
Onion
150 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю нарізати соломкою.
02
Очищений від насіння перець, також нарізати соломкою.
03
Цибулю злегка обсмажити на олії.
04
До цибулі додати перець і перемішати.
05
Потім додати броколі. Налити трохи води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
06
Відварити макарони до готовності.
07
Сир натерти на дрібній тертці.
08
На блюдо викласти макарони.
09
На макарони викласти овочі. Посипати сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores