
Паста "Аматрічіана"
Паста Аматрічіана - одна з тисяч різновидів італійської пасти. Вона відмінно підійде для новачків - тих, хто тільки вчиться готувати пасти. 20-25 хвилин нескладних кулінарних прийомів, і відмінне блюдо у вас на столі. Зазвичай використовують товсті трубочки букатіні, але можна використовувати піні, спагетті або фусілі. Помідори обов'язково очищають від шкірки, так як при приготуванні цієї страви помідори служать таким собі соусом, а в соусі не повинно бути нічого зайвого. Подають пасту гарячою, посипавши зверху петрушкою і тертим сиром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Spaghetti Pasta 400g
400 г.
Smoked Brisket
300 г.
Pink Tomato in Packing
1 кг.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати грудинку невеликими кубиками й обсмажити її на оливковій олії протягом 4 хвилин на середньому вогні.
02
Додати до грудинки дрібно нарізану цибулю і смажити ще 2 хвилини.
03
Відварити спагеті до напівготовності і відкинути на друшляк.
04
Зняти шкірку з помідорів, нарізати їх невеликими кубиками і додати в сковорідку до грудинки. Посолити, поперчити, тушкувати 5 хвилин.
05
Потім додати спагеті, перемішати, прогріти на невеликому вогні 2 хвилини. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores