
Перлова каша з гарбузом і грибами
Щоб урізноманітнити свій щоденний раціон чимось новеньким і смачненьким, зовсім не обов'язково купувати дорогі делікатеси. Навіть із самих звичайних і доступних продуктів може вийти цікава і головне смачна комбінація. Любителям перлової крупи пропонуємо оригінальний рецепт перлової каші з гарбузом і грибами. На перший погляд дивне поєднання інгредієнтів здивує Вас своєю гармонією смаків. Перловка готується за принципом овочевого різотто. Подавати кашу можна в якості самостійної страви, а також як ситний і поживний гарнір до м'яса. З величезного розмаїття грибів краще всього використовувати свіжі підберезники, вони віддадуть каші свій насичений аромат і золотистий колір.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sto Pudiv Pearl Barley Groats 800g
300 г
Hokkaido Pumpkin
200 г
Oyster Mushrooms
400 г
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г
Onion
1 шт.
Garlic
2 зуб.
Homemade Butter
50 г
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 мл
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Перлову крупу замочити на ніч або мінімум на 6 годин. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити гриби на олії до м'якості.
02
Цибулю і часник очистити від лушпиння, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю з часником на рослинній олії до золотистого кольору. Туди ж додати перловку і тушкувати 5-7 хвилин, підливаючи невеликими порціями бульйон.
03
Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Додати гарбуз в сковороду і тушкувати ще 5 хвилин.
04
Потім додати смажені гриби і перемішати. Додати тертий сир і знову перемішати. Вимкнути вогонь, додати вершкове масло, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин, після чого можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores