Лобіані - пиріг по-гурійськи - Image

Лобіані - пиріг по-гурійськи

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Грузинська кухня дуже самобутня з кавказьким гарячим колоритом. Вона неймовірно різноманітна кухня. Ми зобов'язані багатьма стравами саме грузинській кухні. І сьогодні ми вам раді представити ще одну прекрасну страву з цієї кухні. Це лобіані - пиріг по-гурійськи. Чому він так називається? Тому що лобіані - це коржі у вигляді пирога. Вони готуються з квасолевої начинки. А по-гурійськи, тому що названі вони в честь грузинського краю Гурія. Насправді це дуже відомі грузинські коржики з квасолевої начинки. Смак коржів не передати словами - ви просто повинні спробувати їх самі. Ваші рідні будуть точно в захваті. Приємного апетиту!

Ingredients

Молоко

300 мл.

Вода

300 мл.

Борошно

1 кг.

Сухі дріжджі

1 пакетик

Вершкове масло

3 ст. л.

Цукор

1 ч. л.

Квасоля

200 г.

Цибуля

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Дріжджі розвести в суміші теплого молока і води, додати сіль, цукор і розтоплене вершкове масло.

02

Поступово ввести муку, замісити тісто.

03

Замішане тісто поставити в тепле місце на 1 годину.

04

Для начинки відварити квасолю, обсмажити цибулю, пропустити суміш через м'ясорубку, додати сіль і перець.

05

З тіста сформувати коржі, по центру кожної викласти начинку, скріпити краї.

06

Випікати пироги в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Лобіані - пиріг по-гурійськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua