Куряче чилі з квасолею - Image

Куряче чилі з квасолею

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Чудове блюдо мексиканської кухні. Цей суп відрізняється гостротою, густотою і зовнішнім виглядом, який приваблює і відразу ж підвищує апетит. Наявність квасолі в супі надає йому додаткову ситність, дозволяє збагатити організм необхідними амінокислотами, вітамінами і мінералами. Квасолю можна використовувати як сиру, так і консервовану, в ній зберігається до 70% вітамінів і до 80% вихідних мінеральних речовин. Якщо не любите сильно гостре, не кладіть багато пекучого перцю. Для любителів гострих, незвичайних і неймовірно ситних страв, куряче чилі з квасолею припаде до душі.

Ingredients

Бекон

4 скибочки

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зубчики

Курячі стегенця

1 шт.

Паприка

1 ч. л.

Кмин

1 ч. л.

Квасоля консервована

400 г.

Помідори, консервовані у власному соку

900 г.

Перець чилі

1/2 ч. л.

Сир твердий

150 г.

Курячий бульйон

800 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Коріандр

за смаком

Петрушка

за смаком

Preparation steps

01

Бекон нарізати і обсмажити. Додати до бекону дрібно порізану цибулю і обсмажити на середньому вогні.

02

Додати до обсмаженої цибулі спеції і курку, розібрану на волокна.

03

Додати порізані кубиками помідори, квасолю, чилі і курячий бульйон. Добре перемішати суп і довести до кипіння.

04

Після закипання зменшити вогонь і тушкувати 20 хвилин.

05

При подачі посипати тертим сиром, петрушкою та коріандром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Куряче чилі з квасолею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua