
Квасолевий суп із равіолі
Равіолі - це італійські макаронні вироби з тіста з різною начинкою. Братами равіолі є наші пельмені. Але на відміну від пельменів, равіолі можуть бути десертною стравою. У равіолі можна класти всяку начинку і солодку, і солону, і фруктову . За формою вони можуть бути теж самими різними - це вже як вам захочеться. Можете зробити круглими, можете квадратними, можете у формі наших рідних пельменів або вареників. По вживанню в Італії, та й в усьому світі, равіолі вважаються універсальними. Їх можна варити, запікати, смажити, варити з них різні супи, як от, наприклад, в нашому випадку - ми вам пропонуємо сьогодні приготувати квасолевий суп з равіолі. Буде неймовірно смачно.
Ingredients
Борошно
500 г.
Сир рікота
300 г.
Сир пармезан
100 г.
Шпинат
300 г.
Яйця
3 шт.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Квасоля консервована
200 г.
Цибуля
1 шт.
Помідор
1 шт.
Морква
1 шт.
Бульйон курячий
1 л.
Базилік (листя)
7 шт.
Preparation steps
01
Замісити тісто з борошна, яєць, солі і 100 мл. води. Коли воно стане еластичним, накрити рушником.
02
Для начинки змішати попередньо ошпарений окропом (охолоджений і віджатий) і нашаткований шпинат з рікотою, пармезаном, сіллю, перцем і яйцем.
03
Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати кружечками за допомогою виїмки або тонкостінної склянки. На кожен кружечок тіста викласти по чайній ложці начинки і зліпити равіолі. Відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти шумівкою і скропити оливковою олією.
04
У киплячий бульйон викласти попередньо нарізані і обсмажені цибулю, моркву і помідор. Через 5 хвилин викласти квасолю, приправити, варити 5 хвилин. Розлити по тарілках, в кожну покласти равіолі і листочки базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores