
Соус тартар
Знаменитий і всіма улюблений соус тартар тепер в можна зробити в домашніх умовах. При чому сам процес займе у вас дуже мало часу. Його можна по-швидкому зробити, поки готуються основні страви і подавати на стіл. Але на смак він виходить не менш приємним, ніж той, що можна купити в магазині. В приготовленому вдома - багато своїх плюсів. Адже всі продукти взяті вами особисто і приготовлені теж. Тому такий рецепт - це не тільки смачно, але й корисно. Подавайте цей соус до найрізноманітніших страв: курки, овочів, морепродуктів - все вийде дуже смачно! А ваші гості будуть у захваті від того, що ви приділяєте в кулінарії увагу навіть таким дрібницям, як соус.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Olivia Zamorska Grain Mustard 200g
10 г.
Garlic
10 г.
Aro Pickled cucumbers 3l
20 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
5 г.
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
5 г.
Salt Egypt
2 г.
Mria Grounded Red Pepper 20g
1 г.
Preparation steps
01
Змішати йогурт з гірчицею, лимонним соком, меленим перцем, сіллю і цукром.
02
Дрібно нарізати жовтки, огірок, зелень і змішати з йогуртовим соусом.
03
Дати настоятися протягом 5 хвилин, після чого подавати соус до улюбленої страви з риби, морепродуктів, птиці або овочів!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores