Молочна мастика - Image

Молочна мастика

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Мастика - це кулінарний "пластилін", використовуваний для оформлення тортів, тістечок, кексів, а також для виготовлення прикрас для цих самих виробів. Вироби, прикрашені мастикою, стають справжніми витворами мистецтва. Склад мастики може бути найрізноманітніший, однак цукрова пудра є незмінним компонентом мастики. Мастика - це ще й дуже смачний і солодкий "пластилін". Існує безліч рецептів мастик. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати молочну мастику. Вона вважається найлегшою у своєму приготуванні.

Ingredients

Згущене молоко

200 г.

Сухе молоко

160 г.

Цукрова пудра

160 г.

Лимонний сік

2 ст. л.

Preparation steps

01

У згущене молоко додати лимонний сік, перемішати.

02

Сухе молоко з'єднати з пудрою і просіяти. У суху суміш потроху додавати згущене молоко, постійно розмішуючи.

03

Готову мастику загорнути в пакет і помістити в холодильник. Щоб надати мастиці аромат і колір, можна змішати її з ароматизатором або сухим харчовим барвником.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Молочна мастика – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua