
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - дуже оригінальна і актуальна страва. Вона порадує вас своїм ніжним смаком. До того ж вона низькокалорійна і не містить м'яса. А значить вона добре підійде для вегетаріанців, людей, які бажають скинути зайву вагу або ж просто стане відмінною альтернативою в піст. Адже погодьтеся, що в піст, особливо в перші дні, дуже легко придумувати різні страви. Але потім фантазія трошки вичерпується. Але ця страва не набридне вам ні в піст, ні в звичайний день. Крім того, страва дуже поживна і корисна. Її можна подавати, як основну страву, а для тих, хто не дотримується ні дієти, ні посту її можна подавати, як гарнір до м'яса. Страва виходить смачною. Її ніжний овочевий смак дуже добре підкреслює біле вино.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cauliflower
1 качан
Carrots
2 шт.
Onion
2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Garlic
2 зубчика
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Novus Ground Dried Paprika 20g
2 ст. л.
Auchan Oregano 20g
0,5 ч. л.
Kotanyi Chopped Basil 9g
0,5 ч. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
0,5 ч. л.
Spice Allspice Ground
0,5 ч. л.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
150 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Качан цвітної капусти розділити на невеликі суцвіття. Цибулю, помідори та моркву порізати невеликими шматочками.
02
Печериці порізати на половинки. Зубчики часнику дрібно порізати і змішати з овочами. Поставити на вогонь на 10 хвилин.
03
Через 10 хвилин влити в овочі вино, додати спеції, посолити за смаком, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores