
Тарталетки с грибами
Тарталетки з грибами - незамінна універсальна закуска і вдале доповнення до будь-якого фуршета, як на природі, так і в офісі. Страву готувати дуже легко і просто, і займе це мінімум вашого часу, який вам більше знадобиться для приємного дозвілля. Використання в тарталетках грибів не випадкове. Така начинка виглядає не лише елегантно і привабливо, але і відрізняється вишуканим і дуже приємним смаком, що змусить будь-кого попросити добавки. Кошик із ніжного, листкового тіста надає страві не лише апетитного кольору, але і приємного хрусту. Така страва дуже сподобається дітям, як найбільшим поціновувачам усього незвичайного і загадкового. І якщо ви хочете здивувати своїх гостей чим-небудь смачненьким і не розгубитися під час несподіваного візиту, запам'ятайте цей рецепт і готуйте із задоволенням.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
550 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
250 г.
Cosmia Bio Solid Shampoo with Lavender and Ginger Extracts 85g
2 ч. л.
Homemade Butter
2 ст. л
Garlic
2 зубчика
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л
Ionos Rose Dry Wine 11.5% 0.75l
1 ст. л
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст. л
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Приготувати 6 кошиків і 6 кришечок із кружків тіста діаметром 10 см. Випікати, змастивши збитим яйцем, в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
02
Гриби промити, обшпарити, нарізати на дрібні шматочки. Часник дрібно посікти. Гриби, обсмажити на вершковому маслі при постійному помішуванні 3-5 хвилин, потім додати імбир, соєвий соус, часник і смажити ще 2 хвилини.
03
У вино всипати крохмаль, розмішати до однорідної консистенції, влити в гриби в кінці їх приготування. Посолити, поперчити.
04
Наповнити кошики грибною начинкою, зверху накрити "кришечками" з тіста. При подачі оформити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores