
Печериці з мідіями у вершках
Печериці з мідіями у вершках – воістину геніальна страва. Готується в лічені хвилини, а тому стане Вашою кулінарною паличкою-виручалочкою в тих випадках, коли потрібно швидко створити що-небудь смачненьке і вишукане до святкового столу. Особливих інгредієнтів страва не вимагає, якщо, звичайно, в морозильнику томно чекає своєї щасливої долі пачка заморожених мідій. А смак – божественний, досконалий. Любителі морепродуктів гідно оцінять цей делікатес. До речі, він складе прекрасну компанію італійській пасті або рису. Обов'язково полийте гарнір вершковим соусом-підливою, який дбайливо ввібрав в себе сік морепродуктів, грибочків і пряний аромат чебрецю. Приємного Вам апетиту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Spicy Mussels
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Onion
1 шт.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1 гілочка
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Печериці промити, нарізати пластинками. Цибулю нарізати кубиками.
02
Гілочку сушеного чебрецю прогріти в олії на сковорідці. Разом з чебрецем обсмажити до прозорості цибулю. Гілочку вийняти.
03
Додати на сковороду подрібнені гриби. Перемішати, на великому вогні обсмажити все разом 3 хвилини.
04
Додати мідії, перемішати, обсмажити все разом 5 хвилин.
05
Влити вершки. Довести до кипіння. Додати сіль і перець. Перемішати. Залишити на невеликому вогні під кришкою на 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores