
Салат "Родзинка"
Як і у всіх салатах з куркою, в цьому салаті є соковиті інгредієнти, які надають сухій курці м'який і соковитий смак. Це болгарський перець, а також шматочки ніжної шинки і пікантних маринованих грибів. За бажанням, шинку можна взяти копчену. Також цей салат можна робити і з індичатиною. Родзинкою салату є родзинки, які злегка підсолоджують, і соковиті шматочки консервованого ананаса. Родзинки при бажанні можна замінити сушеною вишнею для різноманітності. Салат виходить ситним, смачним і оригінально прикрашеним, завдяки чому він стане знахідкою для будь-якого святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
200 г.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Bell Pepper
1,5 шт.
Charm Canned White Musrooms 920g
200 г.
Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g
200 г.
Walnut
30 г.
Raisins
30 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Відварену курку нарізати соломкою. Шинку також нарізати соломкою.
02
Перець нарізати кубиками.
03
Родзинки залити окропом на 5 хвилин.
04
З грибів злити всю рідину. Якщо гриби великі, то їх потрібно нарізати, а маленькі залишити як є. Ананаси нарізати невеликими шматочками.
05
Волоські горіхи трохи обсмажити на сковороді, потім подрібнити.
06
Всі інгредієнти викласти в салатник, заправити майонезом за смаком і гарненько перемішати. За бажанням можна додати сіль, свіжу зелень і прикрасити грибочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores