
Салат з кукурудзою та грибами
Цей салат готується швидко і просто. Салат виходить ситним, смачним і дуже ніжним. Всі інгредієнти гармонують один з одним. Солодка кукурудза ідеально поєднується з курячим філе і смаженими грибами. Замість курячого філе можна використовувати філе індички або яловичини. До подачі на стіл готовий салат прибирають на півгодини в холодильник. Такий салат чудово підійде до святкового столу або до сімейної вечері. Цю ситну закуску за тонкість її смакових якостей гідно оцінять всі любителі грибів.
Ingredients
Консервована кукурудза
380 г.
Печериці
300 г.
Цибуля
100 г.
Морква
150 г.
Куряче філе
300 г.
Яйця
2 шт.
Сіль
за смаком
Майонез
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Філе відварити до готовності, остудити. Дрібно нарізати.
02
Цибулю дрібно нарізати.
03
Моркву натерти на середній тертці.
04
Почистити гриби і нарізати кубиками.
05
На соняшниковій олії обсмажити цибулю.
06
Додати моркву і злегка обсмажити.
07
Додати гриби, смажити до тих пір, поки не випариться вся рідина (близько 10 хвилин). Остудити.
08
Варені яйця натерти на середній тертці.
09
Змішати гриби з цибулею і морквою, яйця, філе, кукурудзу (воду злити), трохи посолити.
10
Заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores