
Локшина з грибами, м'ясом і білим вином
Щоб приготувати смачну і швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати локшину із грибами і м'ясом. Судячи з інгредієнтів ця страва виходить досить ситною. Але при цьому її можна їсти і на вечерю, якщо в помірних порціях. До речі кажучи, локшину можна як купувати готову, так і зробити власноруч. До того ж це не так вже й складно. Однією із особливостей цієї страви є гриби. Тому що тут використовуються не печериці, як у більшості страв, а лисички. Вони мають незвичайний і навіть своєрідний смак. Разом із м'ясом курки і локшиною страва виходить дуже соковитою і смачною. А сир додає особливу ніжність.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Taia Egg Noodles Pasta 400g
400 г.
Polisianka Chanterelles 500g
200 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Super Fileo Chilled Chicken Thigh Meat ~1.1kg
350 г.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
125 мл.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
2 ст. л.
Spice Paprika Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Grana Padano 32% cheese
40 г.
Parsley 70g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
125 мл.
Preparation steps
01
Моркву і цибулю очистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю дрібно посікти. Локшину зварити в підсоленій воді.
02
Лисички почистити, зрізати ніжки. Кожен капелюшок розрізати навпіл. Обсмажити лисички на олії.
03
Різане м'ясо смажити на олії. Додати моркву і цибулю, злегка обсмажити. Влити 125 мл. води і біле вино, додати томатну пасту, сіль і паприку.
04
Тушквати 10 хвилин, додати гриби з січеною петрушкою і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Локшину покласти в сковороду з м'ясом і грибами, перемішати і посипати тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores