Грибний паштет з рікотою - Image

Грибний паштет з рікотою

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гриби - дуже ситний і корисний продукт. Багатьом людям подобаються гриби в будь-якому виконанні. Грибний паштет з рікоттою - чудова швидка закуска, яку можна запропонувати рідним або гостям для легкого перекусу. Він є легкою альтернативою класичному печінковому паштету. Приготований за цим рецептом грибний паштет може зберігатися в холодильнику не більше 14 днів. Підійде будь-яка комбінація їстівних грибів для приготування такого паштету. Залежно від виду обраних грибів, смак паштету може трохи відрізнятися, тому ви можете використовувати будь-які, на свій смак: білі, печериці, маслюки. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте.

Ingredients

Гриби свіжі

400 г.

Масло вершкове

1,5 ст. л.

Розмарин

1 стебло

Часник

0,5 шт.

Соус соєвий

2 ч. л.

Портвейн

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста

0,5 шт.

Сир рікота

4,5 ст. л.

Preparation steps

01

Подрібнити часник з цибулею, дрібно нарізати гриби.

02

Розігріти сковороду, висипати цибулю і часник, обсмажити, після додати гриби, обсмажувати до випаровування рідини.

03

Остудити грибну суміш зі сковороди, змішати з сиром, перекласти у форму, поставити на ніч у холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min