
Брускетта з білими грибами і руколою
Дуже широко-поширена страва в центральній Італії. Там її подають як закуску. Тобто, перед подачею головних страв, щоб "підігріти апетит" . Тому брускетти можна робити з чим завгодно на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо вам зробити з грибами і руколою. Чудовий і не дуже калорійний варіант брускетти. Не забуваємо також, що вони призначені, щоб трохи перекусити, а не занадто наїдатися. Тому вони і повинні бути досить легкими. Тим більше, що білий хліб - це вже ситно. Поєднання білого гриба і руколи - це досить незвично, але дуже смачно. А тим більше, що рукколу додають у страви для насиченого аромату і гоструватого смаку.
Ingredients
Рукола
30 г.
Пармезан
20 г.
Гриби білі заморожені
100 г.
Олія оливкова
20 г.
Чіабатта
4 шматка
Preparation steps
01
Нарізати гриби, викласти на розігріту сковороду з оливковою олією, смажити 5-7 хвилин, додати сіль і перець за смаком.
02
Хліб скропити оливковою олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.
03
Викласти гриби зверху на засмажений хліб, покласти зверху кілька листя руколи, кілька скибочок тонко натертого пармезану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores