Бефстроганов з лисичками - Image

Бефстроганов з лисичками

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не дивлячись на таку незвичайну назву, бефстроганов - це популярна страва російської кухні. Хоча саме слово французького походження, позначає воно «яловичина по- строганівські». Відмінною особливістю цієї страви є те, що яловичину потрібно порізати дуже дрібно і обсмажити на сковороді. Бефстроганов з'явився відносно недавно, наприкінці ХІХ століття і отримав назву від імені графа Строганова Олександра Григоровича. Спочатку цю страву робили саме із м'яса яловичини. Наш рецепт трохи відрізняється від класичного варіанту. Лисички надають особливого смаку страві, при цьому вона виходить не такою калорійною.

Ingredients for the recipe

Packed Onion from 3kg
26.10 - 44.50

Packed Onion from 3kg

per 1 kg

Ingredients

Packed Onion from 3kg

30 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

40 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Mlekovita Cream 36% 1l

50 г.

Packed Potatoes

150 г.

Sharm Chanterelles 480g

40 г.

Homemade on wood Tenderloin from Veal in Spices Raw-smoked

100 г.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати м'ясо брусочками. Нагріти 2 сковороди. В одній обсмажити на олії гриби і цибулю з додаванням вина.

02

На другій сковороді обсмажити м'ясо до напівготовності. Потім додати смажені гриби і цибулю. Влити вершки, посолити і поперчити. Протушкувати з вершками протягом декількох хвилин.

03

Картоплю обсмажити. Посолити. Викласти на блюдо м'ясо з грибами, навколо викласти картоплю. Декорувати зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min