Різото з гарбузом і ковбасками - Image

Різото з гарбузом і ковбасками

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Варіантів різото існує безліч. Різото - це популярна італійська страва, головним інгредієнтом якої є рис. Тому дуже важливо правильно вибрати сорт рису для цієї страви. Довгозернистий рис не підійде. Рис повинен бути дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. У якості "наповнювачів" у запропонованому рецепті використовуються м'якоть гарбуза, гриби і свинні ковбаски. Різото має здатність підкреслювати смак будь-яких інгредієнтів, з яких його готують. Якщо готувати різото за всіма правилами, виходить смачна, ароматна страва кремової консистенції.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

15 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Zakarpatski Kovbasy Salametti Pork Raw Smoked Sausage High Grade 100g

2 ковбаски

Steamed Rice

300 г.

Hokkaido Pumpkin

200 г.

Food Studio Chicken Broth 500ml

600 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

100 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, влити оливкову олію. Часник з цибулею очистити і дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажити.

02

Всипати рис до цибулі і часнику на сковороді, тушкувати, помішуючи, 1 хвилину. М'якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, а гриби - скибочками. Додати гриби з гарбузом на сковороду до рису.

03

Влити в сковороду половину гарячого бульйону, тушкувати, поки рідина не вбереться в рис, після чого влити другу половину бульйону, на повільному вогні тушкувати, рідина знову повинна ввібратися в рис.

04

Додати в сковороду тертий пармезан, посолити і поперчити за смаком, додати також подрібнені і попередньо обсмажені ковбаски. Подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min