
Заварний крем
Так-так, всі ми знаємо і пам'ятаємо смак заварного крему. Напевно, найчастіше цей смак асоціюється з тортом "Наполеон". Мабуть майже кожна мама хоч раз пекла його на якесь свято або ж навіть просто так. І можливо майже кожен вже не раз пробував варити заварний крем сам. Але ж немає нічого краще, ніж ще раз нагадати те, що, здавалося б, і так відомо. Витративши всього 15 хвилин свого часу на приготування крему - і хороший десерт вже майже готовий! Адже його можна використовувати не тільки як крем до певного торту . Ним можна мазати різні коржі, або навіть печиво. Досить чергувати шари: печиво і крем. Коли печиво просочиться, воно буде м'яким, а смак - непередаваним.
Ingredients
Молоко
500 мл.
Цукор
200 г.
Жовтки
4 шт.
Борошно
50 г.
Ванільний цукор
1 ч. л.
Preparation steps
01
Молоко потрібно закип'ятити.
02
Жовтки розтерти із цукром, додати ванільний цукор і борошно. Добре перемішати.
03
У жовтки влити гаряче молоко і перемішати.
04
Поставити масу на вогонь і варити до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores