
Сирна бабка
Стародавня і всім відома страва "бабка", яку спочатку робили з картоплі, в наш час все розширює своє коло, з'являються нові рецепти з нових інгредієнтів. Це все говорить лише про те, що ця страва подобається дуже багатьом. Тому і шукають все нові і нові види цієї страви. Бабця із кисломолочного сиру дуже проста у приготуванні. Її в силах приготувати навіть господині з невеликим досвідом. А ось яка вона виходить смачна, описати дуже складно. Тому слід зробити її самим, щоб переконатися в її незвичайному смаку. Бабка з сиру - це відмінний варіант для звичайної сімейної вечері, коли хочеться чимось поласувати з теплим чаєм, какао або молоком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
1000 г.
Top Grade Wheat Flour
2 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
10 шт.
Auchan Сream 30% 200ml
0.5 ст.
Raisins
200 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 пакетик
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 - 150 г.
Homemade Butter
50 г.
Preparation steps
01
Сир пропустити через м'ясорубку, додати борошно, яйця, вершки, родзинки, ванільний цукор, звичайний цукор за смаком, розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.
02
Запікати бабку в змащеній маслом формі при 180°С приблизно 40 хвилин.
03
Охолодити і тільки потім акуратно дістати з форми.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores