Торт "Біла і чорна магія" - Image

Торт "Біла і чорна магія"

Number of servings: 10Cooking time: 3 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Dinner

Давно мрієте про захоплюючий смак незвичайного десерту? Це можна виправити! Пропонуємо поринути в магічну хмару чаклунства білого і чорного шоколаду разом з горішками і соковитою вишенькою. Поворожити над цим тортиком все-таки доведеться, але результат вас неодмінно порадує і приємно здивує. Максимум задоволення, пристрасті і натхнення - це те, що у результаті повинне вийти. Приміряйте сьогодні образ доброї феї, яка дарує ці радощі своїм коханим. Ваш торт неодмінно розчиниться в їх серцях. Приєднуйтеся до нашої чарівної кухні і творіть "солодкі дива" щодня! А з нами це легко!

Ingredients

Вершкове масло

270 г.

Цукор

175 г.

Яйце

3 шт.

Борошно

100 г.

Какао-порошок

50 г.

В'ялена вишня

100 г.

Родзинки

100 г.

Волоський горіх

50 г.

Гіркий шоколад

750 г.

Чай (міцний)

150 мл.

Білий шоколад

200 г.

Preparation steps

01

Теплою водою обмити в'ялену вишню, обсушити і видалити кісточки. Ізюм так само обмити. Грецький горіх посікти на великі шматки, потім, постійно помішуючи, трохи обсмажити на розжареній сковороді протягом 4 хв.

02

Гіркий шоколад розтопити на водяній бані. Коли шоколад повністю розтопиться, додати вершкове масло і яйця. Збивати до однорідності.

03

В отриману масу підсипати просіяне борошно, какао-порошок, вишню, родзинки і обсмажені горіхи.

04

Високу форму для випікання змастити вершковим маслом. Потім вистелити пергаментним папером, а стінки ємності вистелити пергаментною стрічкою. Вилити туди тісто і відправити випікатися в заздалегідь розігріту до 170ºС духовку на 1 г. 50 хв.

05

Поки готується бісквіт, необхідно заварити міцний чай (150 мл.).

06

На стіл викласти готовий бісквітний корж. За допомогою дерев'яної шпажки зробити в ньому декілька глибоких проколів. Залишити на 30 хв. Перевернути на іншу сторону, і проробити те ж саме. Накрити чистим рушником і дати постояти ще 30 хв.

07

Гіркий і білий шоколад розтопити на водяній бані. Розстелити на столі пергаментний папір і вилити на нього половину чорного шоколаду. Акуратно розрівняти (товщина пласту 3 мм.). Помістити на 30 хв. в холодильник. Після чого, обмазати остиглий пласт шоколадною масою, що залишилася. Знову відправити у холодильник на 10 хв.

08

У кондитерський мішок помістити половину розтопленого білого шоколаду. Вийняти пласт остиглого чорного шоколаду і білою масою намалювати на ньому часті тонкі смуги. Поставити в холодильник на 10 хв.

09

Дістати шоколад з холодильника (важливо, щоб він не став ламким!), і нарізати його трикутниками (вони можуть бути різної висоти). Слід різати великим гострим ножем і постійно змочувати його в теплій воді.

10

Помістити торт на пергамент і обмазати з боків розтопленим білим шоколадом. Обережно вдавити з усіх боків шоколадні трикутники так, щоб вони трохи заходили один на одного. Верхівку торта можна прикрасити крихітними шматочками шоколаду.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min