
Солоний крекер з цибулею
Приготування солоного крекеру з цибулею вдома не тільки здивує близьких, але й приємно порадує їх. Де ще ви можете побалувати себе такими смаколиками, як не вдома в колі друзів і близьких. Рецепт нашої хрусткої закуски є дійсно сімейним, оскільки готувати ви можете його за неспішними, сімейними бесідами разом. Крекер можна купити і в магазині, але чи буде він таким по-домашньому смачним, як приготовлений власноруч. Звичайно ж ні! Тому що не буде тих моментів зближення у вашому житті, які можуть з'явитися при спільному приготуванні і поїданні крекерів з цибулею. Тому насолоджуйтеся процесом готування і поїданням даного продукту.
Ingredients
Борошно пшеничне
160 г.
Масло вершкове
65 г.
Молоко
4 ст. л.
Цибуля
3 шт.
Розпушувач
0,5 ч. л.
Сіль
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Насамперед зайнятися цибулею. Нарізати очищені головки дрібними кубиками. Відправити її на сковороду для обсмажування до золотистого кольору.
02
Потім вершкове масло заздалегідь нарізати кубиками і дати йому розтанути при кімнатній температурі. Змішати борошно, масло, сіль, розпушувач. Обсмажену і охолоджену цибулю покласти в основну масу. Влити кілька столових ложок молока і замісити тісто.
03
Розгорнути тісто в пласт і видавити чаркою маленькі кружечки. Викласти їх на деко. Випікати при температурі 200 °С не більше 6 хвилин. Посипати отримані крекери сіллю за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores