Ругалах - печиво з маком - Image

Ругалах - печиво з маком

Number of servings: 10Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ругалах - це страва єврейської кухні. Єврейська кухня дуже складна і незвичайна. На формування єврейської кухні великий вплив зробили релігійні звичаї і викликані ними обмеження. Найбільшою популярністю користуються страви з великою харчовою і біологічною цінністю, які містять достатню кількість вітамінів, повноцінних білків, мінеральних речовин, легко засвоюваних організмом. Сьогодні ми і пропонуємо приготувати вам прекрасний еврейський десерт ругалах. Це макове печиво дуже смачне і корисне. У ньому присутні дуже корисні продукти. Воно буде дуже гарним сніданком для вас. До нього підходять ідеально соки і чай. Також добре вживати таке печиво з кисілем.

Ingredients

Борошно

180 г.

Вершкове масло

150 г.

Цукрова пудра

15 г.

Сир "Філадельфія"

150 г.

Лимонний сік

0,5 ч. л.

Мак

100 г.

Цукор

4 ст. л.

Молоко

150 мл.

Родзинки

2 ст. л

Мигдаль мелений

2 ст. л

Cіль

за смаком

Ваніль

за смаком

Preparation steps

01

Змішати борошно, цукор, сіль і ваніль. Додати до цієї суміші вершковий сир, лимонний сік і масло. Замісити тісто, розділити на 2 частини і поставити в холодильник на 2 години.

02

Для начинки мак змішати з цукровою пудрою, родзинками і 1 ст. л. розтопленого масла, залити молоком і довести до кипіння. Залишити настоюватися під кришкою. Додати мелений мигдаль, перемішати.

03

Тісто розкачати в коло і розрізати його на 10 частин. Кожну частину розкачати, викласти начинку і загорнути.

04

Розігріти духовку до 200°C. Випікати "ругалах" 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ругалах - печиво з маком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua