Пиріг з пісочного тіста з джемом - Image

Пиріг з пісочного тіста з джемом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пиріг призначений саме для тих, хто не хоче довго «вовтузитися» з тестом. Адже в даному рецепті все максимально швидко і просто. А також пиріг чудово підійде в осінній та зимовий період, адже в ньому використовуються не заморожені ягоди і фрукти (які можуть пустити занадто соку, наприклад) і не свіжі, які взимку значно дорожчі, а варення (джем). Найкраще, звичайно, якщо джем власноруч підготовлений влітку. Хоча не варто приписувати цей пиріг до таких, які ми готуємо завжди тільки взимку, адже приготувати його можна в будь-який сезон року. Але взимку він буде більш актуальний, а в кожному шматочку буде відчуватися смак літа.

Ingredients

Яйце куряче

2 шт.

Борошно пшеничне

500 г.

Масло вершкове

200 г.

Цукор

200 г.

Ванілін

3 г.

Розпушувач

5 г.

Джем

200 г.

Preparation steps

01

Розтопити масло, нарізане кубиками. Додати цукор, яйця, ванілін. Додати просіяне борошно, розпушувач і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Тісто розділити на 2 частини (одна менше другої в половину). Меншу покласти на 1 годину в морозильник. Більшу частину тіста розкачати і викласти у форму. Потім викласти на нього джем.

03

Духовку розігріти до 200. Дістати з морозилки тісто і натерти на крупній тертці або подрібнити в крихти в блендері. На джем викласти крихти замороженого тіста. Поставити пиріг в духовку випікати близько 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріг з пісочного тіста з джемом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua