
Апельсинове печиво
Нижче наведений рецепт пісочного печива з яскравим апельсиновим ароматом. Таке печиво буде доречним на святковому столі або при подачі до чаю гостям і рідним. Воно може бути різноманітної форми, для цього досить використовувати спеціальні формочки для випічки. Таке печиво припаде до смаку і дорослим і дітям. Печиво можна полити апельсиново-медовою глазур'ю, а зверху посипати лимонною або апельсиновою цедрою, тоді смак і аромат апельсина буде ще більш яскраво вираженим. Якщо ви вирішите використовувати глазур, тоді радимо покласти трохи менше цукру, інакше печиво буде занадто пересолодким. Подавайте таке печиво з гарячим чаєм, кавою, молоком або лимонадом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Homemade Butter
175 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
50 г.
Freshme Orange Juice 0.5l
200 мл.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло збити з яйцем і цукром. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно. Замішати тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.
02
Духовку розігріти до 200°C. Готове тісто розкачати в пласт товщиною 0,3-0,5 сантиметра і спеціальними формочками вирізати печиво. Покласти печиво на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку. Випікати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores