Чізкейк Нью-Йорк - Image

Чізкейк Нью-Йорк

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Чізкейк завжди приходить на допомогу тим, хто любить солодке, але і в той же час стежить за фігурою. Адже що може бути краще, ніж смачний десерт і невелика кількість калорій? А все завдяки тому, що чізкейк - це 90% сиру. А кисломолочний сир, як відомо - це джерело білка, який дуже необхідний нашому організму. Щоб десерт виглядав більш барвисто і яскраво, прикрасьте його персиком перед подачею (хоча для цього можна взяти і будь-який інший фрукт). Таким чином ви порадуєте своїх гостей смачним десертом, який буквально тане в роті завдяки ніжності сиру і соковитості фруктів. З таким десертом із задоволенням п'ється чай і кава.

Ingredients

Печиво розсипчасте

300 г.

Вершковий сир

500 г.

Вершкове масло

150 г.

Вершки

150 мл.

Цукор

120 г.

Яйця

2 шт.

Борошко

20 г.

Лимонний сік

1 ст. л.

Ванільний цукор

10 г.

Консервовані персики

1 банка

Preparation steps

01

Печиво подрібнити в крихту в блендері.

02

Туди ж додати розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати в блендері.

03

Висипати отриману крихту у форму, утрамбувати по дну і стінкам форми (висота бортиків приблизно 6-7 см.). Поставити форму в розігріту до 160°C духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.

04

Потім вийняти форму з духовки і дати повністю охолонути.

05

Вершковий сир покласти в миску і розім'яти вінчиком.

06

До сиру додати яйця, цукор, ванільний цукор, борошно, лимонний сік. Гарненько перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Але ні в якому разі не збивати.

07

Влити в суміш, вершки і акуратно перемішати.

08

Остиглу форму, в якій знаходитися готова основа, щільно обернути в три-чотири шари широкою фольгою. Форма буде занурена у воду, тому потрібно обернути так, щоб вода не проникла всередину.

09

Акуратно влити начинку в форму. Потім поставити форму в більше деко і наповнити його окропом так, щоб вода доходила приблизно до середини форми.

10

Поставити деко в духовку розігріту до 160°С (бажано використовувати тільки нижній нагрів). Випікати в таких умовах приблизно 75-80 хвилин.

11

Потім відкрити дверцята духовки, вимкнути духовку і залишити остигати чізкейк в духовці.

12

У процесі охолодження чізкейк повинен сам відокремитися від стінок форми, а верхній бортик печива відламатися. Якщо цього не сталося, акуратно відокремити його від стінок ножем.

13

Готовий чізкейк покласти в холодильник на добу.

14

При подачі прикрасити чізкейк шматочками консервованих персиків.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Чізкейк Нью-Йорк – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua