
Карамельні млинці на топленому молоці
Млинці за цим рецептом готуються на топленому молоці: дуже смачному, солодкуватому і запашному. Топлене молоко виходить із незбираного молока в процесі його кип'ятіння і тривалого нагрівання. При тривалому нагріванні молоко набуває кремовий колір і карамельний присмак. Млинці на топленому молоці виходять м'якими, ніжними, у них карамельно-кремовий колір і насичений смак топленого молока. Це просто смакота! А якщо ще змастити млинчики приготовленою карамеллю з пластівцями мигдалю... Вийде прекрасне частування, яке, без сумніву, сподобається всім, хто його спробує.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Prostonashe Baked Milk 2.5% 870g
300 мл.
7 Flour 1kg
6 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст .л.
Salt Egypt
щіпка
Homemade Butter
80 г.
Almond Flakes
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
100 мл.
Preparation steps
01
Приготувати карамель. У підігріту каструлю додати масло. Вогонь при цьому має бути маленьким. Додати цукор 1 ст. л., пластівці мигдалю. Постійно помішувати.
02
Приготувати млинці. У каструлю влити топлене молоко, вбити 1 яйце, додати цукор, щіпку солі, 6 ст. л. борошна, олії соняшникової. Збити все. Перейти до смаження млинців.
03
Підготувати спеціальну сковороду для млинців. Змастити її олією. Влити суміш для млинців, рівномірно розподілити по усій поверхні сковорідки. Прожарити з обох боків. Викласти готовий млинець на тарілку. Згорнути. Змастити карамеллю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores