
Канапе з шпинатних млинців з мусом з норвезької сьомги
Крихітні бутерброди масою всього 60 грамів і завтовшки не більше 5 см., які стали головною смачною прикрасою фуршетних і закусочних столів - це канапе. Знаменита страва, яку вперше представили нам французи. Для основи маленького бутерброда береться підсушений хлібець, а зверху кладуться будь-які поєднувані продукти, повна свобода для вашої фантазії. Дуже оригінальна закуска канапе зі шпинатних млинців з мусом із сьомги, яка дійсно доповнить святковий стіл і, до того ж, послужить стильною прикрасою. На стіл канапе подають, проколовши шпажкою, як правило для зручності, щоб не забруднитися, дотримуючись певної витонченості.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Milk 2.5% 900g
350 мл.
7 Flour 1kg
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Spinach Bunch100g
100 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
50 мл.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Salt Egypt
10 г.
Philadelphia Cheese 500g
100 г.
Homemade Butter
100 г.
Preparation steps
01
Спочатку треба приготувати тісто. Для цього змішати воду, молоко, сіль, цукор, борошно і яйця. Замісити тісто.
02
Листя шпинату помити. Помістити у блендер. Подрібнити. Додати в тісто. Ще раз вимісити.
03
Приготувати млинці. Сьомгу подрібнити. Змішати з вершковим маслом і вершковим сиром. Намазати кожен шар млинців мусом з сьомги. Відправити до холодильника на 30 хвилин. Подавати, порізавши порційними шматочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores