
Фінансьє
Нескладно здогадатися, що страва має французьке походження. Як і самі французи, їх випічка дуже м'яка і ніжна. Фінасьє - не виняток. Особливий смак додає мигдаль, який має не тільки незвичайний смак, але і аромат, який рознесеться на всю кімнату, як тільки ви подасте випічку до столу. До того ж страва дуже швидка і проста, вона врятує вас, якщо раптом гості вирішили заглянути до вас без особливого попередження. Півгодини - і ви вже п'єте чай зі смачними і легкими фінасьє в компанії близьких або друзів. А ще їх можна брати з собою на роботу, щоб перекусити в обідню перерву. Тому такий рецепт точно має бути у вас про запас.
Ingredients
Борошно
150 г.
Цукрова пудра
200 г.
Мелений мигдаль
100 г.
Вершкове масло
150 г.
Білки
4 шт.
Preparation steps
01
Масло потрібно розтопити і прогріти на середньому вогні 5 хвилин. Головне прослідкувати, щоб масло не пригоріло, воно повинно трохи змінити колір. Потім охолодити.
02
Далі необхідно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, цукрову пудру і мелений мигдаль.
03
Потім потрібно зайнятися яєчними білками.
04
Білки потрібно збити вінчиком, додати ванілін (за смаком) і змішати з сухою сумішшю. Додати масло.
05
Повинно вийти дуже ніжне тісто, за структурою має нагадувати рідку сметану.
06
Потім обережно розлити тісто в формочки. Можна також використовувати силіконові формочки.
07
Випікати 25 хвилин при температурі 200°С..
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores