Фінансьє - Image

Фінансьє

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Нескладно здогадатися, що страва має французьке походження. Як і самі французи, їх випічка дуже м'яка і ніжна. Фінасьє - не виняток. Особливий смак додає мигдаль, який має не тільки незвичайний смак, але і аромат, який рознесеться на всю кімнату, як тільки ви подасте випічку до столу. До того ж страва дуже швидка і проста, вона врятує вас, якщо раптом гості вирішили заглянути до вас без особливого попередження. Півгодини - і ви вже п'єте чай зі смачними і легкими фінасьє в компанії близьких або друзів. А ще їх можна брати з собою на роботу, щоб перекусити в обідню перерву. Тому такий рецепт точно має бути у вас про запас.

Ingredients

Борошно

150 г.

Цукрова пудра

200 г.

Мелений мигдаль

100 г.

Вершкове масло

150 г.

Білки

4 шт.

Preparation steps

01

Масло потрібно розтопити і прогріти на середньому вогні 5 хвилин. Головне прослідкувати, щоб масло не пригоріло, воно повинно трохи змінити колір. Потім охолодити.

02

Далі необхідно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, цукрову пудру і мелений мигдаль.

03

Потім потрібно зайнятися яєчними білками.

04

Білки потрібно збити вінчиком, додати ванілін (за смаком) і змішати з сухою сумішшю. Додати масло.

05

Повинно вийти дуже ніжне тісто, за структурою має нагадувати рідку сметану.

06

Потім обережно розлити тісто в формочки. Можна також використовувати силіконові формочки.

07

Випікати 25 хвилин при температурі 200°С..

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Фінансьє – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua